
Foto: Pravda: Robert Hüttner
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
110 g |
|
30 g |
|
10 g |
|
2 g |
|
15 g |
|
0,5 g |
|
1 dl |
|
1 bal. |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme do zlatista kuracie mäso. Pridáme píniové oriešky a pripravené bazalkové pesto.
- 2
Medzitým uvaríme gnocchi v slanej vode a počkáme, kým nevyplávajú na povrch. Potom ich dáme na panvicu spolu s kuracím mäsom a krátko povaríme.
- 3
Podávame s bazalkou a hoblinami parmezánu.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre