Kuracie gnocchi

redakcia - fotkaredakcia, 14. augusta 2009 16:03
Ďalšie recepty »
Kuracie gnocchiFoto: Pravda: Robert Hüttner
2
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

110 g
30 g
10 g
2 g
15 g
0,5 g
1 dl
1 bal.
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme do zlatista kuracie mäso. Pridáme píniové oriešky a pripravené bazalkové pesto.

  2. 2

    Medzitým uvaríme gnocchi v slanej vode a počkáme, kým nevyplávajú na povrch. Potom ich dáme na panvicu spolu s kuracím mäsom a krátko povaríme.

  3. 3

    Podávame s bazalkou a hoblinami parmezánu.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist