Kuracie gnocchi

redakcia - fotkaredakcia, 14. augusta 2009
Kuracie gnocchi
Foto: Pravda: Robert Hüttner
2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

110 g
30 g
10 g
2 g
15 g
0,5 g
1 dl
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nakrájame na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme do zlatista kuracie mäso. Pridáme píniové oriešky a pripravené bazalkové pesto.

  2. 2

    Medzitým uvaríme gnocchi v slanej vode a počkáme, kým nevyplávajú na povrch. Potom ich dáme na panvicu spolu s kuracím mäsom a krátko povaríme.

  3. 3

    Podávame s bazalkou a hoblinami parmezánu.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: