Foto: vikino
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si pomelieme aj s cesnakom, cibuľkou a pridáme všetky koreniny aj namočený rohlík v mlieku.
-
2
Pridáme nastrihanú pažítku a pomiešame.
-
3
Nalejeme si trošku oleja na ruky a urobíme si guľky, alebo akékoľvek tvary a veľkosti. No a môžme rovno vysmážať.
-
4
Je to z kuracích pŕs takže je to rýchlo hotové.
Ešte by som poradila, že namiesto chlebíka tam môžete dať nastrúhane zemiaky, tie fašírky sú potom ľachšie. Ja to dávam do všetkých fašírok, ani nezbadáte, že okrem mäsa je v tých fašírkach aj niečo iné okrem korenia.