Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracia rýchlovka

mirian4 - fotkamirian4, 9. januára 2020
Kuracia rýchlovka
Foto: mirian4

Keď som doma sama a varím obed len pre seba, milujem rýchlu prípravu. Tento recept vznikol rýchlo, preto rýchlovka a z toho, čo dom Zobraziť celý popisKeď som doma sama a varím obed len pre seba, milujem rýchlu prípravu. Tento recept vznikol rýchlo, preto rýchlovka a z toho, čo dom dal. Verím, že vám bude chutiť.

2
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 PL
1 PL
podľa potreby
podľa potreby
3 PL
1 konzerva (predvarená)
štipka




Postup

  1. 1

    Nakrájam si kuracie prsia na tenké plátky alebo rezance. Cibuľu na polmesiačiky.

  2. 2

    Na masle a oleji orestujem cibuľu (ja mám rada na skus, takže nie do zlatova), pridám nakrájané kuracie prsia, posolím a mäsko "zatiahnem".

  3. 3

    K mäsu pridám konzervu bielej fazule, paradajkové pyré, dochutím cukrom, chilli a nechám krátko prevrieť. HOTOVO.

  4. 4

    Podávam s ryžou alebo s chlebíkom. DOBRÚ CHUŤ

Diskusia k receptu