Foto: mirian4
Keď som doma sama a varím obed len pre seba, milujem rýchlu prípravu. Tento recept vznikol rýchlo, preto rýchlovka a z toho, čo dom Zobraziť celý popisKeď som doma sama a varím obed len pre seba, milujem rýchlu prípravu. Tento recept vznikol rýchlo, preto rýchlovka a z toho, čo dom dal. Verím, že vám bude chutiť.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájam si kuracie prsia na tenké plátky alebo rezance. Cibuľu na polmesiačiky.
- 2
Na masle a oleji orestujem cibuľu (ja mám rada na skus, takže nie do zlatova), pridám nakrájané kuracie prsia, posolím a mäsko "zatiahnem".
- 3
K mäsu pridám konzervu bielej fazule, paradajkové pyré, dochutím cukrom, chilli a nechám krátko prevrieť. HOTOVO.
- 4
Podávam s ryžou alebo s chlebíkom. DOBRÚ CHUŤ
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu