Keď som doma sama a varím obed len pre seba, milujem rýchlu prípravu. Tento recept vznikol rýchlo, preto rýchlovka a z toho, čo dom dal. Verím, že vám bude chutiť.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
3 PL |
|
1 konzerva (predvarená) |
|
štipka |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nakrájam si kuracie prsia na tenké plátky alebo rezance. Cibuľu na polmesiačiky.
- 2
Na masle a oleji orestujem cibuľu (ja mám rada na skus, takže nie do zlatova), pridám nakrájané kuracie prsia, posolím a mäsko "zatiahnem".
- 3
K mäsu pridám konzervu bielej fazule, paradajkové pyré, dochutím cukrom, chilli a nechám krátko prevrieť. HOTOVO.
- 4
Podávam s ryžou alebo s chlebíkom. DOBRÚ CHUŤ
Tiež kuracie prsia:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre