Foto: mmiro
Jedno z mojich obľúbených jedál. Dúfam že sa bude páčiť.
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo väčšom hrnci speniť na olivovom oleji nadrobno pokrájanú cibuľu s hubami.
-
2
Pridať pokrájanú pečeň a dusiť v šťave čo pustí cca 15 min.
-
3
Poprášiť mletou červenou paprikou a korením. Nechať ešte pár minút variť.
-
4
Pridať smotanu rozmiešanú s mliekom.
-
5
Dovariť na miernom ohni nejakých 10 min. Ak by bola omáčka stále riedka zahustiť múkou, ale aby sa nezrazila. (Ja si odoberem trochu omáčky do taniera, pomiešam s múkou a cez jemné sitko nalejem späť do hrnca.) Nakoniec dochutiť majoránkou a môže sa podávať. Mne najlepšie chutí s knedlou, ale môže byť aj ryža, alebo zemiaky.
Diskusia k receptu