Kurací steak s hráškovým pyré
Foto: nikky1
Výborný jednoduchý receptík na skvelý obed.
6
porcií
porcií
70 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si narežeme na rezne a napacujeme ich. Vložíme na vyhriatu panvičku a dusíme na miernom ohni z každej strany. Zatiaľ si dáme variť zemiaky na kašu.
- 2
Uvarené zemiaky popučime a zmixujeme s maslom, zohriatym mliekom a smotanou. Dochutíme.
- 3
Hrášok si uvaríme v osolenej vode a scedime. Trošku vody necháme pridáme maslo a zmixujeme. Všetko nakoniec naservírujeme. Dobrú chuť.
Tiež kurací steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja to robím tiež tak. Keď sa pomaly opeká- na miernom ohni, mäso pustí vlastnú šťavu a keď ho prikryjem, tak ho už neopekám, ale dusím vo vlastnej šťave a pare - podľa mňa je to O.K.