Kurací steak s hríbovou omáčkou
Foto: kapo122
Tento recept je tvorený prevažne z domácich surovín.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia rozrežeme na polovicu. Gril alebo grilovaciu panvicu potrieme olejom. Na panvici orestujeme pokrájanú cibuľu a pridáme kuracie prsia, ktoré opečieme z oboch strán.
- 2
Orestované kuracie prsia vyberieme na bok a do výpeku pridáme pokrájané huby, chvíľku podusíme. Zalejeme smotanou a dochutíme korením.
- 3
Kurací steak podávame s hríbovou omáčkou a čučoriedkami/brusnicami.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu