Krúpy s bravčovým mäsom
Krúpy s bravčovým mäsom

Krupoto s mletým mäsom a so špenátom fotorecept

kucharka - fotkakucharka, 4. decembra 2018
Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept)
Foto: kucharka

Poznáte to, keď vonku prší a je tak “čvachtavo”... a žiada sa niečo na zahriatie a zaplnenie žalúdka? Toto jedlo je presne do takéhoto dňa. Recept je od mojich obľúbených A. Carluccio a G. Contaldo.

4
porcie
10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g mleté
200 g
120 g (listy)
75 ml
1,5 l
1 ks
hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na troche olivového oleja opražíme nakrájanú cibuľu a pridáme mäso. Opečieme do “chrumkava”. Pridáme premyté krúpy.

    Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Krúpy poopekáme a zalejeme vínom. Nasleduje špenát.

    Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Dolievame vývarom, vždy po “žufankách” .. ( naberačkách :-)) ) Dávame pozor, vždy musí byť dostatočné množstvo vývaru, nesmie sa vyvariť do sucha.

    Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Asi tak po 45 min máme navarené. Krupoto by malo byť “mokré” ... “čvachtavé” ako to počasie.

    Krupoto s mletým mäsom a so špenátom (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Talianska kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Tak toto vůbec nevypadá špatně! Pro mne opět něco nového! Člověk se stále má co učit!
1x haji