Foto: rennatte
Máte radi krupicovú kašu? Vyskúšajte pre zmenu nepečený krupicový dezert, vhodný ako chutný olovrant, tak aj ako raňajkový koláčik.
20
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z uvedených prísad na krupicový základ uvaríme hustejšiu, ale liatu krupicu, nie úplný "betón"
-
2
vylejeme do vodou vypláchnuteho hlbokého plechu a ešte do horúcej krupice vkladáme marhule
-
3
podľa návodu na obale si pripravíme želé
-
4
vychladnuté želé najprv lyžicou nalievame na ovocie a do medzier medzi ovocím a po stuhnutí tejto vrstvy opatrne dolejeme zvyšné želé
-
5
dáme stuhnúť do chladničky, po stuhnutí nakrájame na rezy, ak nemáte radi želé, tak ovocie úplne ponorte do krupice a po stuhnutí polejte šťavou z ovocia a posypte kakaom
Diskusia k receptu