Králik v chrenovej omáčke

peter64 - fotkapeter64, 28. januára 2012

ďalší z týchto receptov

Suroviny

1 ks
2 ks
3
250 ml
50 g
 nastrúhany
3 ks
kusok
250 ml
20 g




Postup

  1. 1

    Králika naporcujeme a na masle mierne opečieme.Pridáme vodu ,korenie a dusíme. Keď je králik hotový vyberieme ho aj z bobkovými listmi a celým čiernym korením. V mlieku rozmiešame muku a trošku soli a dáme do vývaru. Potom pridáme nakrájanú klobásu väčšiu časť postrúhaného chrenu a potom aj mäso z králika.Keď je mäso prehriate, pridáme maslo mandle smotanu a omáčku už nevaríme.Na tanieri králika s omáčkou môžeme posypať chrenom alebo petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia