Králičie karé s bryndzou v slaninovom kabátiku
Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 13. mája 2020
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 13. mája 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do mäsa urobíme tenkým ostrým nožom otvor, ktorý naplníme bryndzou. Mäso jemne osolíme a okoreníme. Kapsičky zabalíme do plátkov slaniny a opečieme pomaly na panvici s olejom dozlatista.
- 2
Na masle opražíme cibuľu, ktorú sme nakrájali najemno. Zalejeme smotanou a varíme, kým omáčka trochu nezhustne (môžeme jemne zahustiť Solamylom). Pred koncom pridáme nakrájanú pažítku.
Tiež králičie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/plnene-kralicie-kare-a-palacink...