Králičie mäso
Králičie mäso

Králičie karé s bryndzou v slaninovom kabátiku

Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 13. mája 2020
Králičie karé s bryndzou v slaninovom kabátiku
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava

Suroviny

8 plátkov
125 g
 plátky
1 ks
500 ml
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do mäsa urobíme tenkým ostrým nožom otvor, ktorý naplníme bryndzou. Mäso jemne osolíme a okoreníme. Kapsičky zabalíme do plátkov slaniny a opečieme pomaly na panvici s olejom dozlatista.

  2. 2

    Na masle opražíme cibuľu, ktorú sme nakrájali najemno. Zalejeme smotanou a varíme, kým omáčka trochu nezhustne (môžeme jemne zahustiť Solamylom). Pred koncom pridáme nakrájanú pažítku.

Recept je zaradený do kategórií:
  • Králičie mäso
  • Hlavné jedlá
  • Obed
  • Večera
  • Oprážané
  • Diskusia k receptu


    Zatiaľ 2 komentáre