Králičia roláda so zeleninovou salsou
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
porcií
Postup
-
1
Mäso osolíme, okoreníme, obalíme plátkami slaniny a urobíme roládu, ktorú zabalíme do fólie a tepelne upravujeme pri nízkej teplote v rúre zohriatej na 60 °C asi 3–4 hodiny. Pred podávaním pokrájame na hrubé plátky.
- 2
Paradajky sparíme v horúcej vode, ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky, podusíme v hrnci asi 20 minút. Papriku, cibuľu a troška čili papričky nakrájame nadrobno. K poduseným paradajkám pridáme nakrájanú zeleninu a ochutíme podľa chuti cukrom, soľou a čiernym korením.
Tiež králičia roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu