Králičia roláda
Králičia roláda

Králičia roláda so zeleninovou salsou

Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 23. decembra 2019
Králičia roláda so zeleninovou salsou
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií

Suroviny

500 g
100 g
100 g
100 g
50 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso osolíme, okoreníme, obalíme plátkami slaniny a urobíme roládu, ktorú zabalíme do fólie a tepelne upravujeme pri nízkej teplote v rúre zohriatej na 60 °C asi 3–4 hodiny. Pred podávaním pokrájame na hrubé plátky.

  2. 2

    Paradajky sparíme v horúcej vode, ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky, podusíme v hrnci asi 20 minút. Papriku, cibuľu a troška čili papričky nakrájame nadrobno. K poduseným paradajkám pridáme nakrájanú zeleninu a ochutíme podľa chuti cukrom, soľou a čiernym korením.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: