Foto: mataliptak
Postup
-
1
Pripravíme si potrebné koreniny ....
-
2
Všetko okrem mlieka a vína si dáme do misky ....a zmiešame ....
-
3
Kozie stehná si potrieme marinádou ...
-
4
Potreté stehná položíme do misky a polejeme zvyšnou marinádou a prilejem asi 2 deci vína a 2 deci mlieka ....
-
5
Takto pripravené stehienka si dáme aspon na 24 hodín do chladničky .... a stále ich pon pár hodinách otáčame ....
-
6
Stehná dáme na plech a polejeme marinádou , ja som mala aj vykostené mäsko z chrbta ... nedala som všetku len asi tak polku marinády a pečieme prikryté alobalom asi 2 až 2 a pol hodiny na 220 stupnov ....
-
7
Mäsko bolo vynikajúcou chuťou a mäkulinké , podávala som ich so slovenskou ryžou , hranolkami a kapustovým šalátom ... dobrú chuť...
Diskusia k receptu