Komentáre k receptu:
  • terinka55 - fotkaterinka55 11. marca 2019 o 18:22

    Vyzerá fajnový.
    @zareaguj
  • lakey5 - fotkalakey5 11. marca 2019 o 18:27

    Veľmi dobre vyzerá a určite bude aj chutny. Mňam, mňam, mňam.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 11. marca 2019 o 20:40

    Moc pěkný receptík, chutný a bude fajn i s jiným ovocem. Prudce jedlá fota!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 11. marca 2019 o 20:42

    @Elenas děkuji za recept, moc se mi líbí jak postup, tak suroviny. Jsi šikulka!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarevia 12. marca 2019 o 08:05

    To spodné cesto je už upečené a navrch ide sneh s ovocím. Nespáli sa to spodné cesto, keď sa bude piecť ešte 30-40 minút? Spodnému cestu stačilo 15 min. na upečenie, vrchné - postrúhané sa pečie tak dlho? Nie je to omyl? Inak koláčik je určite chutný a budem ho robiť.
    @zareaguj
  • elenas - fotkaelenas 12. marca 2019 o 09:19

    Ďakujem všetkým za pekné komentáre.
    @zareaguj
     1x haji
  • elenas - fotkaelenas 12. marca 2019 o 09:30

    @Evia (12.3.2019 08:05)

    Nie je to omyl:) Spodné cesto na začiatku sa len trochu zapečie, potom vychladne, keď ho dáme späť spolu s plnkou, pripáliť sa nestihne. 30 - 40 min. je orientačný čas podľa vlastnej rúry, vrch by mal dostať trochu zlatistú farbu. Druhý krát (s plnkou) som dala piecť o úroveň nižšie ako stred rúry a nič sa nespálilo, nechaj piecť len 25-30 min a uvidíš.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarhaji 12. marca 2019 o 10:09

    @Evia (12.3.2019 08:05)
    Není to první, ani poslední recept, kdy se spodní těsto rozpeče. Nejde tak o spodní stranu, nejbližší plechu, ale o stranu, která doléhá na druhou vrstvu. Ta když se zapeče, víc se vysuší. Následná vrstva pak lépe ztuhne a spolu s horním těstem se úspěšně upeče. Z fota jde poznat, že spodní díl je ok. Kdo nevěří, může péct cugrund. A porovnat, jak mu to vyšlo.
    @zareaguj
  • olinecka - fotkaolinecka 13. marca 2019 o 06:21

    Ten vyzerá, lákavo hneď by som si dala kúsok ,chválim.
    @zareaguj
     1x elenas
  • elenas - fotkaelenas 13. marca 2019 o 14:16

    @Olinecka (13.3.2019 06:21)

    Ďakujem pekne:)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist