Kokosový krémeš fotorecept
Tento krémeš urobiť nie je náročné, preto odporúčam aj začiatočníkom.
príprava
na 190 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 7 ks |
|
| 200 g |
|
| 150 g (jemný) |
|
| 3 PL |
|
| 1 bal. |
|
| Krém: | |
| 700 ml |
|
| 7 ks |
|
| 2 bal. |
|
| 2 bal. |
|
| 3-4 PL |
|
| 200 g |
|
| Dokončenie: | |
| 500 ml |
|
| 1 bal. |
|
| (na posypanie) |
|
Postup
-
1
Pripravme si ingrediencie na cesto.
-
2
Ingrediencie na plnku.
-
3
Cesto: Bielky s cukrom vyšľaháme do tuha. Kokos, múku, prášok do pečiva zmiešame spolu, po častiach pridávame do snehového cesta, premiešame.
-
4
Plech vyložíme papierom na pečenie rovnomerne rozotrieme cesto. Rúru predhrejeme na 190 stupňov a pečieme 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť a odstranime papier na pečenie.
-
5
Krém: Maslo vymiešame do hladka. V mlieku uvaríme Zlatý klas, žĺtky, cukor na hustý krém, ktorý po vychladnutí spojíme s maslom.
-
6
Krémom potrieme korpus.
-
7
Smotanu na šľahanie spolu so Smetafixom vyšľaháme do tuha. Ja som mala uvarenú karamelovú šľahačku, tak som dala karamelovú.
-
8
Šľahačku nanesieme na krém, uhladime a zákusok dáme do chladničky aspoň na 3-4 hodiny alebo cez noc stuhnúť. Pred podávaním posypeme kokosom. Dobrú chuť.









Krémeš sa už minul,ale návšteva môže prísť.Dakujem za krásny komentár pozdravujem.
Daj vedieť ako sa podaril.
Veru, výborný.