Foto: vegecan
Výborne chutí či už ako teplá zeleninová príloha, ale aj samostatne.
Postup
-
1
Zeler a mrkvu ošúpeme a spolu s ostatnou zeleninou dobre umyjeme. Rúru si dáme predhriať na 200 stupňov a plech vystelieme alobalom.
- 2
Cuketu si nakrájame na kolieska, ktoré ešte rozpolíme, mrkvu na kolieska, paradajky na štvrtky a zeler na tenšie plátky. Takto nakrájanú zeleninu rozložíme na alobal, pokvapkáme trochou vody a posypeme karí korením. Dáme piecť do rúry.
- 3
Pečieme približne 30 minút, vidličkou skúšame, či je zelenina mäkká a podávame či už samostatne alebo ako prílohu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu