4-6
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
800 g |
|
5 PL |
|
1 ks |
|
30 g |
|
40 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kapustu zbavíme hlúbovitých častí a nakrájame na rezance. Na masti dozlata opražíme nadrobno nasekanú cibuľu a pridáme kapustu.
- 2
Osolíme, ochutíme rascou a udusíme takmer domäkka. Primiešame paradajkový pretlak, zaprášime hladkou múkou, podľa potreby podlejeme a udusíme domäkka.
- 3
Podľa chuti pridáme ocot a cukor.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu