Foto: pumaamravec
Chuť hlivy je jemná a v tejto polievke sa krásne vyníma. V spojení s paprikou vznikne výborná polievka z dostupných surovín.
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hlivu si nakrájame na pásiky, cibulu nadrobno, mrkvu na jemné pásiky, cesnak prelisujeme a petržlenovú vňať nasekáme.
- 2
Na oleji opečieme cibuľu takmer dozlatista. Pridáme cesnak, mrkvu, papriku, rascu a hlivu. Osolíme. Dusíme 10 minút, občas premiešame. Zalejeme vývarom, okoreníme a privedieme do varu. Varíme na miernom ohni cca 10 minút. Podávame s čerstvou petržlenovou vňaťou. :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
v profile nemáš mailovú adresu..nemám kam písať..pozri tu na nete -sú aj videá ako na to,napr.:
daj si do google :
=pestovanie hlivy ustricovej na dreve=
želám úspech..
dobrý večer
pozri TS - tak je to najjednoduchšie...vpravo hore klikni na obálku pri slovíčku -Hľadaj-