Jednoduchý uhorkovo-paradajkový šalát s cibuľou a balkánskym syrom
Foto: danielajemojemeno
Tento šalát si môžete dať ako prílohu k mäsku, ale dá sa spapať aj s opečenou bagetkou.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Ošúpanú uhorku postrúhame na strúhadle. Takisto postrúhame aj ošúpanú cibuľu. Paradajky rozkrojíme na polovice a potom nakrájame na plátky.
- 2
Pridáme čierne olivy rozpolené na polovicu. Balkánsky syr nakrájame na kocky.
- 3
Osolíme, okoreníme, pridáme olivový olej a zamiešame. Podľa chuti môžeme pridať aj vínny ocot.
- 4
Dobrú chuť :)
Tiež zeleninový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu