Mala som chuť na niečo sladko-slané a nie príliš sýte. Tak som si vymyslela takýto šalátik a zároveň som minula všetko, čo nám zostalo Zobraziť celý popisMala som chuť na niečo sladko-slané a nie príliš sýte. Tak som si vymyslela takýto šalátik a zároveň som minula všetko, čo nám zostalo z obeda.
porcie
príprava
Postup
-
1
Na obed sme mali pečené kura, s kukuricovou ryžou a zaváranými broskyňami. Tak som z chladničky vytiahla všetky zbytky a hor sa na šalát.
- 2
Zostalo nám akurát 1 prsíčko. To som nakrájala na úplne drobné kúsky. K tomu som pridala rovnaké množstvo nadrobno nakrájaných zaváraných broskýň, rovnaké množstvo nadrobno nakrájanej kapusty a rovnaké množstvo kukurice z konzervy. Dochutila som to soľou a korením.
- 3
Zmiešala som si majonézu s kyslou smotanou v pomere 1:1. Z každého som minula takú menšiu polovicu nádobky. (Aby nám v tom zmes neplávala, ale sa iba dochutila.) Primiešame k šalátu a dáme vychladiť na pár hodín do chladničky. Podávame s opečeným toastovým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu