Jedlo z jedného hrnca – Polievka z údeného mäsa

Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 13. augusta 2012
Jedlo z jedného hrnca – Polievka z údeného mäsa
Foto: Luca Bisconti z knihy Vojto Artz U vás doma
4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
4 ks, väčšie
1 ks, veľká
2 ks
1 ks
 kúsok
hrsť




Postup

  1. 1

    Mäso dáme variť do osolenej vody. Postupne pridávame cibuľu, krúpy, zemiaky, koreňovú zeleninu a koreniny.

  2. 2

    Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a nakrájame. Podávame s chrenom a čerstvým chlebom. Zeleninu rozkrájame do polievky a posypeme pažítkou.

Diskusia k receptu

sneica
ze tato polievka je vyborna o tom nepochybujem a to uvodne foto,bez komentara ...nadherne....
elekra
Mňam, túto polievku milujem. Ale mäso nevarím v osolenej vode. Radšej polievku dosolím po uvarení.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia