Jedlo z jedného hrnca – Polievka z údeného mäsa
Vojtech Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 13. augusta 2012
šéfkuchár spoločnosti Metro, 13. augusta 2012
Foto: Luca Bisconti z knihy Vojto Artz U vás doma
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso dáme variť do osolenej vody. Postupne pridávame cibuľu, krúpy, zemiaky, koreňovú zeleninu a koreniny.
- 2
Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a nakrájame. Podávame s chrenom a čerstvým chlebom. Zeleninu rozkrájame do polievky a posypeme pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu