15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 250 ml v konzerve |
|
| 250 ml v konzerve |
|
| 3-4 ks strúhaná |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks malá |
|
| 1 ks malý |
|
| 2 ks - strúčiky |
|
| 5-6 ks |
|
| 1/2 d l |
|
| 1 kocka |
|
| podľa chutí |
|
| 1 čl |
|
| čerstvá nasekaná |
|
| za hrsť |
|
Postup
-
1
Pripravím zeleninu a zemiaky nakrajane na kocky.
-
2
Zemiaky uvarím v osolenej vode.
-
3
Na oleji osmažím cibuľku a cesnak,pridám postruhanú mrkvu a petržlen.
-
4
Ked zemiaky sú uvarené ,pridám hrašok,kukuricu a kocku bujonu.Pridám osmaženú zeleninku a dolejem vody.
-
5
Dochutím a zahustím kukuričnou krupicou.Nechám povariť asi 10 min.









Diskusia k receptu