Foto: ancicka
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 ml v konzerve |
|
250 ml v konzerve |
|
3-4 ks strúhaná |
|
1 ks |
|
1 ks malá |
|
1 ks malý |
|
2 ks - strúčiky |
|
5-6 ks |
|
1/2 d l |
|
1 kocka |
|
podľa chutí |
|
1 čl |
|
čerstvá nasekaná |
|
za hrsť |
|
Postup
-
1
Pripravím zeleninu a zemiaky nakrajane na kocky.
-
2
Zemiaky uvarím v osolenej vode.
-
3
Na oleji osmažím cibuľku a cesnak,pridám postruhanú mrkvu a petržlen.
-
4
Ked zemiaky sú uvarené ,pridám hrašok,kukuricu a kocku bujonu.Pridám osmaženú zeleninku a dolejem vody.
-
5
Dochutím a zahustím kukuričnou krupicou.Nechám povariť asi 10 min.
Diskusia k receptu