Jahodový dezert
Jahodový dezert

Jahody v strúhankovo-kokosovej kôrke s vanilkovým krémom

Ladislav Zajac a Roman Cintula
z Business hotela Astrum Laus**** v Leviciach, 12. júna 2018
Jahody v strúhankovo-kokosovej kôrke s vanilkovým krémom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

400 g
100 ml
2 PL
50 g
50 g
100 g
Vanilkový krém:
1/2 bal.
400 ml
1 PL
1 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté očistené jahody zalejeme medovinou, necháme marinovať asi 3 hodiny.

  2. 2

    Na panvici roztopíme med, pridáme jahody, krátko zaglazujeme. Glazované jahody obalíme v strúhanke, ktorú sme opražili na masle a pridali do nej kokos.

  3. 3

    Z mlieka, vanilkového struku, kryštálového, vanilkového cukru a pudingu uvaríme vanilkový krém. Na tanier dáme uvarený krém a pridáme obalené jahody. Môžeme podávať s čokoládovou zmrzlinou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: