Nepečená jahodovo-tvarohová dobrota fotorecept
Foto: olinecka
Naozaj vhodné pohostenie na tieto letné dni.
15
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Jahody umyjeme, necháme odkvapkať. Polovicu jahôd pokrájame na menšie kúsky, druhú polovicu roztlačíme vidličkou. Smotanu, cukor, Smetafix vyšľaháme do peny, pridáme tvaroh. Do zmesi primiešame nakrájané aj roztlačené jahody. Na menší plech poukladáme sušienky plochou stranou nahor.
-
3
Na sušienky nanesieme jahodovú zmes a rovnomerne rozotrieme. Následne navrch poukladáme sušienky plochou stranou nadol.
-
4
Zakryjeme fóliou na potraviny. Dáme do chladničky stuhnúť alebo do mrazničky zamraziť aspoň na 2 hodiny. Dobrú chuť.
-
5
Niečo z mojej úrody jahôd.
Diskusia k receptu