Hydinovo-zelerové placky na rukole
Janka a Juraj Gálikovci
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. októbra 2015
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. októbra 2015

Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
550 g |
|
0,5 kg |
|
štipka |
|
|
|
štipka |
|
štipka |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Očistený zeler nastrúhame, pridáme zomleté kuracie mäso, vajce, mletú rascu, soľ a kurkumu.
- 2
Všetko premiešame a pečieme na oleji malé placky, ktoré podávame s listovým ľadovým šalátom a rukolou, dochutené olivovým olejom, balzamikovým octom a soľou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu