Hydinovo-zelerové placky na rukole
Janka a Juraj Gálikovci
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. októbra 2015
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. októbra 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistený zeler nastrúhame, pridáme zomleté kuracie mäso, vajce, mletú rascu, soľ a kurkumu.
- 2
Všetko premiešame a pečieme na oleji malé placky, ktoré podávame s listovým ľadovým šalátom a rukolou, dochutené olivovým olejom, balzamikovým octom a soľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu