Hydinovo-zelerové placky na rukole

Janka a Juraj Gálikovci
z hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 25. októbra 2015
Hydinovo-zelerové placky na rukole
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

550 g
0,5 kg
 štipka
 štipka
 štipka




Postup

  1. 1

    Očistený zeler nastrúhame, pridáme zomleté kuracie mäso, vajce, mletú rascu, soľ a kurkumu.

  2. 2

    Všetko premiešame a pečieme na oleji malé placky, ktoré podávame s listovým ľadovým šalátom a rukolou, dochutené olivovým olejom, balzamikovým octom a soľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia