Foto: danulatenko
Pripravované s láskou pre môjho manžela k 8. výročiu sobáša...
3-4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pečeň umyť a pokrájať na 1 cm široke plátky. Rozohriať teflónovú panvicu a plátky opekaj na suchej panvici z každej strany cca 4 minuty (pečeň je mastná, pustí veľa tuku).
- 2
Po opečení ju vybrať na tanier a podľa chuti osoliť a opepřit (ja používam korenie 4 farieb).
- 3
Do do rozohriateho výpeku vložiť na plátky pokrájané jablko zbavené jadrovníka a opiecť ho z každej strany.
- 4
Na tanieri servírovať s listovým šalátom pokvapkaným balsamicom a olivovým olejom a na jablku položenými plátkami pečienky. Chutí to s čerstvým maďarským chlebíkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Blahoželám k výročiu, len tak ďalej a dobehnite nás ( v septembri 45. výročie).