Hubový tatársky biftek

anina43 - bez fotkyanina43, 17. novembra 2010

Ja osobne veľmi jedlá z hríbov neobľubujem, ale popri manželovi som sa naučila predsa len niektoré zjesť a dokonca si ich aj vychutnať. Medzi ne patrí aj hríbový tatársky biftek. Určite máte v mraziaku uložené hríby a tak môžete tento recept vyskúšať

30 minút
príprava

Suroviny

20  dg, : dubáky, hrabáky, masláky
1 ks
2 ks
podľa potreby
l1 lyžica
1 lyžica
1  lyžička
na špic noža
podľa chuti
podľa chuti
 strúčik
 trošku
 čerstvá posekaná
 čerstvá posekaná
 -ozdoba
 -ozdoba

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oliv. oleji speníme na drobno posekanú cibuľu. orestujeme do zlatista, pridáme pokrájané hríby a podusíme ich 12 min. Pridáme rozšľahané vajíčka, papriku, kečup, horčicu , vňať, čili trošku worčestra, 1 cesnak , soľ podľa vlastnej chuti a všetko rozmixujeme. Podávame na cesnakových hriankach, prizdobíme paradajkou a paprikou, alebo zavarenou kápiou. Ak nemáme oliv. olej použíjeme iný druh.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Podobne robím tatarák z húb aj ja.Ked robím nátierku pridávam hermelín,ol.syrečky,bryndzu,pečeňový syr.........
Hrianky potriem cesnakom.
To vyzerána fajnotku....hríby mám,tak určite to skúsim.....mňamky...:-)))
Dobrý nápad. Ukládám si do KK.