Hubový tatársky biftek

Autor receptu: anina43

Ja osobne veľmi jedlá z hríbov neobľubujem, ale popri manželovi som sa naučila predsa len niektoré zjesť a dokonca si ich aj vychutnať. Medzi ne patrí aj hríbový tatársky biftek. Určite máte v mraziaku uložené hríby a tak môžete tento recept vyskúšať

30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na oliv. oleji speníme na drobno posekanú cibuľu. orestujeme do zlatista, pridáme pokrájané hríby a podusíme ich 12 min. Pridáme rozšľahané vajíčka, papriku, kečup, horčicu , vňať, čili trošku worčestra, 1 cesnak , soľ podľa vlastnej chuti a všetko rozmixujeme. Podávame na cesnakových hriankach, prizdobíme paradajkou a paprikou, alebo zavarenou kápiou. Ak nemáme oliv. olej použíjeme iný druh.