Hubový guláš

podravka - fotkapodravka, 6. novembra 2016
Hubový guláš
Foto: podravka

Komerčný recept <br /> Guláš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové Zobraziť celý popisKomerčný recept <br /> Guláš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

35 minút
príprava

Suroviny

2-3 PL
1 ks
50 g
1 ks
1 ks
600 g (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g
2 kocky
100 ml
2 ČL
2 strúčiky
1 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.

  2. 2

    Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.

  3. 3

    Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.

  4. 4

    Pridáme pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút. Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

  5. 5

    Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia