Foto: kovolicek
Vždy ak sú čerstvé huby to robievam :)
15 minút
príprava
príprava
45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
podľa chuti alebo olivový olej |
|
1 ks |
|
podľa chuti alebo sušené |
|
3 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Na masle opražíme cibuľku, potom pridáme nastrúhanú mrkvu,petržlen,na kocky nakrájané huby trošku sušených, paradajku na malé kocky a všetko orestujeme.
- 2
Zalejeme vodou pridáme korenie a varíme na miernom ohni cca 30 miunut, kým nebudú hotové huby. Potom pridáme mrveničku a necháme ju uvariť domäkka.
- 3
Nakoniec pridáme cesnak, petržlenovu vňať, môže byť aj cibuľková a je hotovo :)
- 4
DOBRÚ CHUŤ :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu