Hubová polievka s krúpami

redakcia - fotkaredakcia, 26. júla 2009
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
1 ks
30 g
1 PL
30 g
4 PL
1 l
2 ks
250 ml




Postup

  1. 1

    Čerstvé huby očistíme a pokrájame, sušené huby vopred namočíme do studenej vody.

  2. 2

    Cibuľu pokrájanú nadrobno speníme v rozohriatej masti, pridáme zelenú zelerovú vňať posekanú nadrobno, premiešame, poprášime hladkou múkou a opražíme.

  3. 3

    Potom osolíme, pridáme premyté krúpy, huby, zalejeme riedkym vývarom z kostí a varíme 15 minút.

  4. 4

    Nakoniec pridáme očistené zemiaky pokrájané na malé kocky a dovaríme. Hotovú polievku ochutíme smotanou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia