Avokádová nátierka
Avokádová nátierka

Hrianky s avokádovou nátierkou

Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 4. júna 2019
Hrianky s avokádovou nátierkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

2 ks (zrelé)
4 ks
1 ks
2 PL
8 ks




Postup

  1. 1

    Zrelé avokádo očistíme a vyberieme kôstku. Paradajky zvrchu narežeme jemne do kríža, oblanšírujeme, osušíme a olúpeme.

  2. 2

    Paradajky rozmixujeme ponorným mixérom spolu s avokádom, dochutíme cesnakom, citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením. Podávame s opečenou hriankou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia