Hrianky s avokádovou nátierkou
Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 4. júna 2019
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 4. júna 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zrelé avokádo očistíme a vyberieme kôstku. Paradajky zvrchu narežeme jemne do kríža, oblanšírujeme, osušíme a olúpeme.
- 2
Paradajky rozmixujeme ponorným mixérom spolu s avokádom, dochutíme cesnakom, citrónovou šťavou, soľou a čiernym korením. Podávame s opečenou hriankou.
Tiež avokádová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu