Ryby
Hrianka s parenými rybami
Autor receptu: redakcia
Postup- Pstruha a zubáča vyfiletujeme,
vykostíme, osolíme. Udusíme v pare. Schladíme
a nakrájame.
- Chren rozmixujeme s mliekom a prepasírujeme, pridáme soľ a napučanú a rozpustenú želatínu. Dobre premiešame.
- Tapioku uvaríme, aby bola priesvitná, a premyjeme v studenej vode, presypeme do citrónovej šťavy dochutíme práškovým cukrom.
- Kôpor rozmixujeme s vodou a pridáme lecitín,
dochutíme soľou a prepasírujeme. Rozmixujeme
a vznikne pena.
- Sendvič nakrájame na toasty a opečieme
na grile. Servírujeme všetko pekne naukladané
na sendviči.
- TIP: Lecitín na domáce použitie
dostať kúpiť v lekárňach
alebo obchodoch
s výživovými doplnkami.
|