Hrachová kaša s údeným tofu

uzaska - fotkauzaska, 28. mája 2013
Hrachová kaša s údeným tofu
Foto: uzaska
2
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 hrnček
2 ks
1 hrnček
3 strúčiky
0,5 ks
2 ks
3 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Hrach prepláchneme a na noc namočíme do vody.

  2. 2

    Spolu s nakrájanou mrkvou, cibuľou, cesnakom, kúskom riasy a koreniami ho uvaríme domäkka.

  3. 3

    Pár minút pred koncom varenia pridáme šošovicu.

  4. 4

    Zvyšok vody zlejeme (časť si môžeme odložiť na prípadné zriedenie kaše) a umixujeme do hladka.

  5. 5

    Podávame s opečenými plátkami údeného tofu a zeleninou.

Diskusia k receptu

monniee
Super :) Kašu robím len z červenej šošovice a mrkvy, pridať hrach je fajn nápad :) A údené tofu milujem.
mirkamt
Zaujímavá inovácie hrachovej kaše, čo nám kedysi mama varievala. Ukladám, uvarím ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia