Hovädzie špízy
Hovädzie špízy

Hovädzie špízy so zelenou salsou

palma - fotkapalma, 25. mája 2017. Komerčný recept.
Hovädzie špízy so zelenou salsou
Foto: palma
6
porcií
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 x 200 g
12 ks
2 ks
1 viazanička
1 dcl
0,3 dcl
1 strúčik
1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädzie steaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu a cibuľu na štvrtinky. Špajdle namočíme do vody, aby sa pri grilovaní nespálili.

  2. 2

    Na špajdle striedavo napicháme kúsky mäsa, paradajok a cibule. Špízy osolíme, okoreníme a grilujeme z každej strany približne 3 minúty. Ak máte radi prepečené mäso, nechajte ich grilovať dlhšie.

  3. 3

    Cesnak a petržlen nahrubo nasekáme. Pridáme olej, ocot a rozmixujeme na hladkú salsu. Upečené špízy natrieme salsou, posypeme nakrájanou jarnou cibuľkou, čili a podávame.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: