Hovädzie špízy so zelenou salsou
Foto: palma
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie steaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu a cibuľu na štvrtinky. Špajdle namočíme do vody, aby sa pri grilovaní nespálili.
- 2
Na špajdle striedavo napicháme kúsky mäsa, paradajok a cibule. Špízy osolíme, okoreníme a grilujeme z každej strany približne 3 minúty. Ak máte radi prepečené mäso, nechajte ich grilovať dlhšie.
- 3
Cesnak a petržlen nahrubo nasekáme. Pridáme olej, ocot a rozmixujeme na hladkú salsu. Upečené špízy natrieme salsou, posypeme nakrájanou jarnou cibuľkou, čili a podávame.
Tiež špízy:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu