Hovädzie s klobáskou z jedného hrncafotorecept

ketty3811 - fotkaketty3811, 28. novembra 2010
Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept)
Foto: ketty3811

Suroviny

500 g
3 ks
1 ks, dobrá
3 dcl
150 g, strúhaný
2-3 PL




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso naklepeme,osolíme a okoreníme.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Posypeme hladkou múkou.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zprudka opečieme z odidvoch strán.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    K opečenému prisypeme nakrájanú cibuľu a na kolieska nakrájanú klobásu.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Poriadne orestujeme a prilejeme vývar.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Dusíme do mäkka,podľa druhu mäsa.Ja som dusila asi 1 hodinu.Mäkké mäso posypeme strúhaným syrom

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Polejeme kečupom.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Zakryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 200 °C asi na 20 minút.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 9
  10. 10

    Po 20 tich minútach odkryjeme a necháme ešte asi 10 minút zapiecť.Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.Ja bohužial iba sušenou,čerstvu sa mi nedarí vypestovať.:-)

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    Podávame s čerstvým chlebíkom,ktorý si namáčame do výbornej šťavičky.

    Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept) - obrázok 11

Diskusia k receptu

dorisa
Pekný,určite aj chutný pokrm. Ukladám si receptík do mojej KK.
helca103
zaujimavá kombinácia hovädzieho mäska , klobásky, syra a kečupu ale je to určite veľmi dobrá papanica.....
ocenko
vyborne to vyzera a urcite aj chuti cerstu petrzlenovu vnat si kupim na trhu desat viazaniciek umyjem nasekam a dam do krabicky a sup do mrazaka a mam celu zimu a len vydlickou odoberam
evanaaa
To je stehno, alebo roštenka? Zdá sa to byť dobré, aqle klobásu by som pridala do toho neskôr, vňať som si namrazila, nosievajú mi ju známi, plnú igelitku, skúsim, ale nie teraz, lebo som práve robila roštenku na šťave s knedlou, tak neskôr. Ozaj, neprihára, keď je už pomúčená?
ketty3811
@evanaaa bolo to hov.zadné a neprihára to.Aj ja si občas vňať zamrazím,ale čerstvá mi chutí najlepšie.Na jar si už nasadím,lebo ako som sa v nejakej diskusii dozvedela,tie Lidlove nevydržia.
bzuk
výborne, ukladám do KK...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia