Hovädzie s klobáskou z jedného hrncafotorecept
Foto: ketty3811
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Mäso naklepeme,osolíme a okoreníme.
-
3
Posypeme hladkou múkou.
-
4
Zprudka opečieme z odidvoch strán.
-
5
K opečenému prisypeme nakrájanú cibuľu a na kolieska nakrájanú klobásu.
-
6
Poriadne orestujeme a prilejeme vývar.
-
7
Dusíme do mäkka,podľa druhu mäsa.Ja som dusila asi 1 hodinu.Mäkké mäso posypeme strúhaným syrom
-
8
Polejeme kečupom.
-
9
Zakryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 200 °C asi na 20 minút.
-
10
Po 20 tich minútach odkryjeme a necháme ešte asi 10 minút zapiecť.Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.Ja bohužial iba sušenou,čerstvu sa mi nedarí vypestovať.:-)
-
11
Podávame s čerstvým chlebíkom,ktorý si namáčame do výbornej šťavičky.
Diskusia k receptu