Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept)

Autor receptu: ketty3811

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Mäso naklepeme,osolíme a okoreníme.
  3. Posypeme hladkou múkou.
  4. Zprudka opečieme z odidvoch strán.
  5. K opečenému prisypeme nakrájanú cibuľu a na kolieska nakrájanú klobásu.
  6. Poriadne orestujeme a prilejeme vývar.
  7. Dusíme do mäkka,podľa druhu mäsa.Ja som dusila asi 1 hodinu.Mäkké mäso posypeme strúhaným syrom
  8. Polejeme kečupom.
  9. Zakryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 200 °C asi na 20 minút.
  10. Po 20 tich minútach odkryjeme a necháme ešte asi 10 minút zapiecť.Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.Ja bohužial iba sušenou,čerstvu sa mi nedarí vypestovať.:-)
  11. Podávame s čerstvým chlebíkom,ktorý si namáčame do výbornej šťavičky.