Hovädzie s klobáskou z jedného hrnca(fotorecept)
Autor receptu: ketty3811
Postup- Pripravíme si suroviny.
- Mäso naklepeme,osolíme a okoreníme.
- Posypeme hladkou múkou.
- Zprudka opečieme z odidvoch strán.
- K opečenému prisypeme nakrájanú cibuľu a na kolieska nakrájanú klobásu.
- Poriadne orestujeme a prilejeme vývar.
- Dusíme do mäkka,podľa druhu mäsa.Ja som dusila asi 1 hodinu.Mäkké mäso posypeme strúhaným syrom
- Polejeme kečupom.
- Zakryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 200 °C asi na 20 minút.
- Po 20 tich minútach odkryjeme a necháme ešte asi 10 minút zapiecť.Na záver posypeme petržlenovou vňaťou.Ja bohužial iba sušenou,čerstvu sa mi nedarí vypestovať.:-)
- Podávame s čerstvým chlebíkom,ktorý si namáčame do výbornej šťavičky.
|