prazdny

Líčka s medom a pivom à la Leopold I. Belgický

Bravčové mäso

Opracované líčka opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Na výpeku orestujeme cibuľu s cesnakom, pridáme med a...

prazdny

Bravčové líčka s omáčkou z koreňovej zeleniny

Bravčové mäso

Líčka: Na oleji restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a zeleninu dohneda, pridáme horčicu a očistené kúsky bravčových líčok. Zalejeme...

prazdny

Líčka na zelenine s hubovou štrúdľou

Bravčové mäso

Očistenú mrkvu a cibuľu nakrájame na kocky, nakrájame aj stopkový zeler. V hrnci rozpálime polovicu bravčovej...

prazdny

Hovädzie líčka s karfiolovo-špenátovým koláčom

Hovädzie mäso

Najskôr očistíme a umyjeme hovädzie líčka, zbavíme ich blán, opražíme nahrubo nakrájanú cibuľu s novým korením,...