Foto: gordonko
45 minút
príprava
príprava
45-55 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
prichystané suroviny .... cibula na drobno , mäso na kostičky a huby na vetšie kúsky
-
2
na oleji speníme cibulu
-
3
naňu pridáme kocky mäsa orestujeme
-
4
ked bude mäso ,, zatiahnuté ,, pridáme koreniny ..... pepř , drcený kmín , čťervenú papriku
-
5
tu už je pekne do ,, biela,,
-
6
ked máme okorenené podlejeme vodou a dáme podusiť ....v tlakovom hrnci 25 minut
-
7
....nezabudnúť osoliť
-
8
.... ked je mäso podusené pridáme pokrájané špekáčky a huby
-
9
pridáme vodu a obvarýme .....
-
10
ked máme huby mäkké pridáme zatrepku z vody a hladkej múky a necháme prejsť varom...... hotové poprípade dochutíme
-
11
DOBRÚ CHUŤ
Klobúk dole pred tebou. Toto hocikto nedokáže. Paráda.