Guláš z diviny

redakcia - fotkaredakcia, 2. októbra 2009
8
porcií
30 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
100 ml
1 kg
50 g
5 strúčikov
250 g
150 g
150 g
1 PL
2 páry
200 ml
3 PL
100 ml
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na väčšie kusy a opražíme na horúcom oleji. Preložíme ho do inej nádoby a prikryjeme. Vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, mrkvu, cesnak, zeler, petržlen, údenú slaninu, pokrájaný zelerový list a všetko varíme za občasného podlievania vodou do zmäknutia.

  2. 2

    K zmäknutej zelenine pridáme mäso, na kolieska pokrájanú klobásu, bobkový list, štipľavú papriku a vegetu. Pred dovarením pridáme rajčinový pretlak, kyslú smotanu a víno.

  3. 3

    Ako prílohu podávame kašu z kukuričnej múky, žemľové knedle alebo varené zemiaky.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: