Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

redakcia - fotkaRedakcia, 25. augusta 2009 14:37
Ďalšie recepty »
Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olívFoto: Wellnes hotel Patince
4
porcie
20 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Steak z tuniaka osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Necháme pol hodiny odležať v chladničke. Z avokáda, paradajok a červenej cibule pripravíme šalát, ktorý dochutíme soľou, korením, cesnakom, limetkovou šťavou a kôrou. Pokvapkáme olivovým olejom.

  2. 2

    Čierne olivy rozmixujeme so soľou, korením, olivovým olejom. Dochutíme zrelým octom.

  3. 3

    Steak z tuniaka opekáme na rozpálenom grile, približne minútu z každej strany, podľa hrúbky steaku, aby zostal šťavnatý.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist