Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina na chlebových plackách

Autor receptu: redakcia

6
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Z paprík vykrojíme semienka a rozkrojíme ich na väčšie kusy. Baklažán a cuketu nakrájame na kolieska. Olej zmiešame s roztlačeným cesnakom, so soľou a s korením. Potrieme ním cukety a papriky. Kolieska baklažánu len jemne osolíme.
  2. Z cesta na pizzu vytvarujeme menšie placky. Potrieme ich zvyšným ochuteným olejom.
  3. Pripravíme rozohriaty gril s vrstvou žeravého dreveného uhlia. Zeleninu poukladáme do zatváracej grilovacej mriežky. Položíme na gril a grilujeme z oboch strán 4 minúty. Potom na grile opečieme chlebové placky. Ozdobíme ich grilovanou zeleninou a bylinkami.