Gnocchi v syrovo-hubovej omáčke
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Sušené huby necháme odstáť namočené vo vode aspoň 30 minút. Cibuľu nakrájame nadrobno a zľahka osmažíme na masle do sklovita spolu s pretlačeným cesnakom. Pridáme huby a chvíľku ešte všetko spolu orestujeme.
- 2
Zalejeme šľahačkovou smotanou, pridáme pár lyžíc hubového vývaru, hubové korenie a soľ. Na záver ešte dodáme nasekanú petržlenovú vňať a nastrúhanú mozzarellu. Podľa potreby ešte omáčku dochutíme.
- 3
Gnocchi uvaríme v osolenej vode, pridáme k omáčke a premiešame. Podávame s parmezánom alebo iným nastrúhaným syrom.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu