Gnocchi v syrovo-hubovej omáčke

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 23. apríla 2023

Suroviny

1 bal.
1 ks menšia
2 strúčiky
1 hrsť
1 PL
250 ml
50 g strúhaná
 (bujón)




Postup

  1. 1

    Sušené huby necháme odstáť namočené vo vode aspoň 30 minút. Cibuľu nakrájame nadrobno a zľahka osmažíme na masle do sklovita spolu s pretlačeným cesnakom. Pridáme huby a chvíľku ešte všetko spolu orestujeme.

  2. 2

    Zalejeme šľahačkovou smotanou, pridáme pár lyžíc hubového vývaru, hubové korenie a soľ. Na záver ešte dodáme nasekanú petržlenovú vňať a nastrúhanú mozzarellu. Podľa potreby ešte omáčku dochutíme.

  3. 3

    Gnocchi uvaríme v osolenej vode, pridáme k omáčke a premiešame. Podávame s parmezánom alebo iným nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia