Gazpacho andaluz - španielska studená zeleninová polievka
Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón a Tapas Baru v Bratislave, 8. júla 2010
šéfkuchár reštaurácie Malecón a Tapas Baru v Bratislave, 8. júla 2010

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame na kúsky a zmiešame s ostatnými ingredienciami. Bagetu natrháme na menšie kúsky a namočíme do vínneho octu. Všetko dôkladne rozmixujeme a prepasírujeme.
- 2
Pri podávaní do polievky vložíme papriky nakrájané na malé kocky a niekoľko kvapiek oleja.
- 3
Náš tip: Gazpacho môžeme podávať aj ako welcome drink pri záhradných večierkoch.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Odporucam gazpacho podavat s kockou ladu, aby bolo studene, ako ma byt :)