Foto: bendix
Keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku, príde na rad rýchly vegan recept.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvarím si cestoviny vo woku podľa manuálu, v mojom prípade 8 minút (odložte si aj trošku vody, v ktorej sa varili - neskôr sa nám môže hodiť do omáčky). V tom istom woku si na oleji osmahnem cibuľku (do sklovita), prihodím nakrájané šampiňóny, ktoré sprudka opečiem, pridám tymian, prelisovaný cesnak, soľ, korenie.
-
2
Zalejem smotanou a dochutím horčicou a citrónom, chvíľku nechám prevrieť a v prípade potreby dolejem trošku vody z cestovín.
-
3
K omáčke prihodím uvarené fettuccine.
-
4
A už len dobrú chuť... Spotreba riadu - 1 wok (manželka sa poteší) :)
si mi povedomá :) taká tigrovaná :), už viem odkiaľ