Fettuccine s hubami na smotane (fotorecept)

Autor receptu: bendix

Keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku, príde na rad rýchly vegan recept.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Uvarím si cestoviny vo woku podľa manuálu, v mojom prípade 8 minút (odložte si aj trošku vody, v ktorej sa varili - neskôr sa nám môže hodiť do omáčky). V tom istom woku si na oleji osmahnem cibuľku (do sklovita), prihodím nakrájané šampiňóny, ktoré sprudka opečiem, pridám tymian, prelisovaný cesnak, soľ, korenie.
  2. Zalejem smotanou a dochutím horčicou a citrónom, chvíľku nechám prevrieť a v prípade potreby dolejem trošku vody z cestovín.
  3. K omáčke prihodím uvarené fettuccine.
  4. A už len dobrú chuť... Spotreba riadu - 1 wok (manželka sa poteší) :)