Fettuccine s hubami na smotane (fotorecept)
Autor receptu: bendix
Keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku, príde na rad rýchly vegan recept.
2 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Uvarím si cestoviny vo woku podľa manuálu, v mojom prípade 8 minút (odložte si aj trošku vody, v ktorej sa varili - neskôr sa nám môže hodiť do omáčky).
V tom istom woku si na oleji osmahnem cibuľku (do sklovita), prihodím nakrájané šampiňóny, ktoré sprudka opečiem, pridám tymian, prelisovaný cesnak, soľ, korenie.
- Zalejem smotanou a dochutím horčicou a citrónom, chvíľku nechám prevrieť a v prípade potreby dolejem trošku vody z cestovín.
- K omáčke prihodím uvarené fettuccine.
- A už len dobrú chuť...
Spotreba riadu - 1 wok (manželka sa poteší) :)