Bravčové mäso
Fazuľové struky s bravčovým plieckom
Autor receptu: frommykitchendotcom
Postup
- Cibuľu nasekáme nadrobno a dáme do väčšieho hrnca. Pridáme maslo, podlejeme vodou a dusíme.
- Po chvíli pridáme mrkvu nakrájanú na hrubšie kolieska, cesnak a taktiež mäso, ktoré sme nakrájali na menšie kocky. Prilejeme ešte trochu vody a dusíme, kým mäso nebude mäkké.
- Keď je mäso uvarené, do hrnca vsypeme fazuľkové struky, pridáme paradajkový pretlak a zalejeme vodou tak, aby bolo všetko prikryté. (ale aby jej nebolo priveľa).
- Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, červenou paprikou a necháme variť.
Hotové zahustíme nastrúhaným zemiakom a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.