Bravčové mäso

Fazuľové struky s bravčovým plieckom

Autor receptu: frommykitchendotcom

Postup

  1. Cibuľu nasekáme nadrobno a dáme do väčšieho hrnca. Pridáme maslo, podlejeme vodou a dusíme.
  2. Po chvíli pridáme mrkvu nakrájanú na hrubšie kolieska, cesnak a taktiež mäso, ktoré sme nakrájali na menšie kocky. Prilejeme ešte trochu vody a dusíme, kým mäso nebude mäkké.
  3. Keď je mäso uvarené, do hrnca vsypeme fazuľkové struky, pridáme paradajkový pretlak a zalejeme vodou tak, aby bolo všetko prikryté. (ale aby jej nebolo priveľa).
  4. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, červenou paprikou a necháme variť. Hotové zahustíme nastrúhaným zemiakom a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.