Foto: namarie
Milujem fašírku... a to je asi tak všetko čo k tomu môžem povedať :) Dobrú chuť!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Príprava zemiakovo mrkvového studeného šalátu. - Uvaríme si na kocky pokrájané zemiaky a mrkvu. Po uvarení a vychladnutí pridáme maslo, soľ, čierne korenie a šlahačkovú smotanu. Zmes vymiešame a dáme vychladnúť do chladničky.
- 2
Zmes na fašírky si pripravíme v miske z mletého mäsa, nastrúhaného cesnaku, nadrobno nasekanej cibule, vajec, uvarenej ryže a pečiva, ktoré pred použitím namočíme do vody a poriadne vyžmýkame. Pridáme worchester, soľ, čierne korenie a trocha rastl. oleja. Poriadne pomiešame.
- 3
Z mäsovej zmesi vytvoríme malé bochníky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme na oleji. Podávame so zemiakovo-mrkvovým šalátom z chladničky a ananásom z konzervy posypaným sušenou mätou. Vyskúšajte, garantujem :) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
mrkvu
K ostatnému pre mňa nič nové , len moja malá rada, do šalátu daj trochu nastrúhaného chrenu, to potom si pochutíš, pikantné na jazyku:-)