Fašírka ako lusk
Autor receptu: namarie
Milujem fašírku... a to je asi tak všetko čo k tomu môžem povedať :) Dobrú chuť!
4 porcie |
60 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Príprava zemiakovo mrkvového studeného šalátu. -
Uvaríme si na kocky pokrájané zemiaky a mrkvu. Po uvarení a vychladnutí pridáme maslo, soľ, čierne korenie a šlahačkovú smotanu. Zmes vymiešame a dáme vychladnúť do chladničky.
- Zmes na fašírky si pripravíme v miske z mletého mäsa, nastrúhaného cesnaku, nadrobno nasekanej cibule, vajec, uvarenej ryže a pečiva, ktoré pred použitím namočíme do vody a poriadne vyžmýkame. Pridáme worchester, soľ, čierne korenie a trocha rastl. oleja. Poriadne pomiešame.
- Z mäsovej zmesi vytvoríme malé bochníky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme na oleji.
Podávame so zemiakovo-mrkvovým šalátom z chladničky a ananásom z konzervy posypaným sušenou mätou.
Vyskúšajte, garantujem :)
Dobrú chuť!