Fašírka ako lusk

Autor receptu: namarie

Milujem fašírku... a to je asi tak všetko čo k tomu môžem povedať :) Dobrú chuť!

4
porcie
60 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Príprava zemiakovo mrkvového studeného šalátu. - Uvaríme si na kocky pokrájané zemiaky a mrkvu. Po uvarení a vychladnutí pridáme maslo, soľ, čierne korenie a šlahačkovú smotanu. Zmes vymiešame a dáme vychladnúť do chladničky.
  2. Zmes na fašírky si pripravíme v miske z mletého mäsa, nastrúhaného cesnaku, nadrobno nasekanej cibule, vajec, uvarenej ryže a pečiva, ktoré pred použitím namočíme do vody a poriadne vyžmýkame. Pridáme worchester, soľ, čierne korenie a trocha rastl. oleja. Poriadne pomiešame.
  3. Z mäsovej zmesi vytvoríme malé bochníky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme na oleji. Podávame so zemiakovo-mrkvovým šalátom z chladničky a ananásom z konzervy posypaným sušenou mätou. Vyskúšajte, garantujem :) Dobrú chuť!