Farfalle s kuracím mäsom a so šampiňónmi

redakcia - fotkaredakcia, 14. augusta 2009
2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
250 g
0,5 l
200 g
150 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na cibuľke opražíme trochu osolené kuracie prsia nakrájané na malé kúsky. Pridáme šampiňóny a opražíme ich.

  2. 2

    Zalejeme 150 ml bujónu a chvíľu podusíme. Potom pridáme smotanu a syr, prípadne mlieko, ak chceme omáčky viac.

  3. 3

    Nakoniec, ak je omáčka redšia, zahustíme ju solamylom a ešte dosolíme a ochutíme hubovým korením alebo vegetou.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre