Falošná husacia pečienka
Autor receptu: gitka194
Spôsob prípravy je veľmi jednoduchý a nenáročný na suroviny. Pochutí si na ňom
nejeden mlsný jazýček. :-)
20 porcií |
130 minút príprava |
120 minút tepelná úprava |
Postup
- V mixéri vyšľaháme pečienku a postupne pridáme ostatné prísady /vajíčka, smotana, vegeta + tuk - kačací alebo husací príp. bravčový/. Pred tým ako pridáme tuk, necháme si ho roztopiť a následne trochu ochladiť, aby bol tekutý a nie horúci.
- Zmes rozdelíme rovnomerne do dvoch mikroténových sáčkov, ktoré uviažeme volnejšie, lebo zmes pri varení zväčší objem.
- Sáčky so zmesou vložíme do studenej vody a necháme zovrieť. Znížime teplotu na nižší stupeň a pomaly varíme 2 hodiny.
- Hotovú pečienku vyberieme na tanier a podľa chuti môžeme podávať za tepla aj za studena.Dobrú chuť :-)