Falošná husacia pečienka

Autor receptu: gitka194

Spôsob prípravy je veľmi jednoduchý a nenáročný na suroviny. Pochutí si na ňom nejeden mlsný jazýček. :-)

20
porcií
130 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. V mixéri vyšľaháme pečienku a postupne pridáme ostatné prísady /vajíčka, smotana, vegeta + tuk - kačací alebo husací príp. bravčový/. Pred tým ako pridáme tuk, necháme si ho roztopiť a následne trochu ochladiť, aby bol tekutý a nie horúci.
  2. Zmes rozdelíme rovnomerne do dvoch mikroténových sáčkov, ktoré uviažeme volnejšie, lebo zmes pri varení zväčší objem.
  3. Sáčky so zmesou vložíme do studenej vody a necháme zovrieť. Znížime teplotu na nižší stupeň a pomaly varíme 2 hodiny.
  4. Hotovú pečienku vyberieme na tanier a podľa chuti môžeme podávať za tepla aj za studena.Dobrú chuť :-)